H Brinkman Schilderwerken BV

Van traditioneel schilderwerk tot totaalonderhoud, sinds 1934.

0 reviews

Omschrijving H Brinkman Schilderwerken BV

Schilderbedrijf H. Brinkman is een familiebedrijf dat in 1934 is opgericht door Pierre en Jacques Brinkman. In 1972 is het bedrijf overgenomen door Huub sr. Brinkman. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, Huub jr. en Pim Brinkman.

Ons bedrijf heeft een divers personeelsbestand met vele dienstjaren. Wij streven naar een deskundige en persoonlijke benadering van de klant. Door deze insteek hebben wij langdurige samenwerkingen met partners en opdrachtgevers.

De opdrachtgevers waar wij voor mogen werken, zijn onder andere: woningcorporaties, vakantieparken, bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, beheerders en beleggers, de overheid en de vereniging van eigenaren.

Kortom, bent u op zoek naar een kwalitatief en betrouwbaar schilderbedrijf? Dan staan wij vanaf uw aanvraag tot aan de afronding van de werkzaamheden voor u klaar!

Duitsland en België
Ons schilderbedrijf is tevens in het bezit van de juiste documenten en inschrijvingen om werkzaamheden te mogen uitvoeren in Duitsland en België. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Naast onze werkzaamheden vinden wij duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en social return erg belangrijk. Een duurzame ontwikkeling sluit namelijk aan op de behoeften van het heden zonder dat het vermogen van toekomstige generaties in gevaar wordt gebracht. Vandaar dat ons bedrijf gecertificeerd is als MVO onderneming.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft niet alleen betrekking op het milieu, maar ook het maatschappelijk betrokken zijn hoort erbij. Zo steunen we regelmatig een mooi project, zoals voor de stichting ‘Het vergeten kind’. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor BBL-trajecten en stages door Bureau Stage en Werk.

Erkend leerbedrijf
Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf voor opleiding in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dit wil zeggen dat een leerling naast zijn werk één dag in de week een opleiding volgt.
In ons bedrijf is een deskundige praktijkopleider aanwezig, die zorgt voor de begeleiding van de leerling/werknemer. Daarnaast kunnen leerlingen via het Bureau Stage en Werk bij ons terecht voor een stageplaats.

Reviews


Geen reviews gevonden.