Heythuysen BV Schildersbedrijf

Vakmanschap voor nu en later

0 reviews

Omschrijving Heythuysen BV Schildersbedrijf

SCHILDERWERKEN HEYTHUYSEN
Schilderen is en blijft onze core business, maar daarnaast hebben we in de loop der jaren ook een aantal andere specialismen ontwikkeld zoals bouwservice, houtrotreparatie en vloercoating.

Heythuysen, gevestigd in Echt, is uw professionele partner voor alle soorten schilderwerk en totaal onderhoud. Sinds 1950 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 45 medewerkers in vaste dienst. De passie voor het vak, het leveren van kwaliteit en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vormen nog altijd de kern van ons bedrijf.

Schilderwerk is en blijft onze core business, maar daarnaast hebben we ons in de loop der jaren ook ontwikkeld tot specialisten in RGVO, houtrotreparatie en vloercoatings. Door alle werkzaamheden in één hand te houden, kunnen we u een complete en efficiënte aanpak bieden en is kwaliteit gegarandeerd.

Wat u van ons kunt verwachten? Heldere afspraken, persoonlijk advies met de juiste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en nemen u alle zorgen uit handen. En dat alles voor een eerlijke, betaalbare prijs.

Reviews


Geen reviews gevonden.