Janssen Schildersbedrijf BV

VAKKUNDIG, VEELZIJDIG EN BETROUWBAAR

0 reviews

Omschrijving Janssen Schildersbedrijf BV

WERKZAAMHEDEN

Buiten- en binnenschilderwerk
Gespecialiseerd in mutatie- en klachten schilderwerk
Beglazingswerkzaamheden
Graffiti verwijdering
Brand- en waterschades

Schildersbedrijf Janssen verzorgt een breed scala aan schilderwerk. De meest voorkomende : het schilderen van kozijnen en ander houtwerk, zowel binnen als buiten. Maar ook houtrotreparaties, het schilderen van binnen- en buitenmuren horen tot ons dienstenpakket. Natuurlijk werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten, zoals Sikkens en Sigma.

Het dienstenpakket van Schildersbedrijf Janssen beperkt zich niet alleen tot schilderwerk. We verzorgen ook alle soorten beglazing. Van enkel glas tot hoogwaardig HR-isolatieglas en veiligheidsglas; onze glaszetter plaatst ze in al uw ramen en deuren.

Een beschermende coating op balkon- of galerijvloeren. Ook daarvoor bent u bij Schildersbedrijf Janssen aan het juiste adres. Of u alleen uw betonvloer wilt beschermen of er een anti-slipcoating op wilt aanbrengen; wij bieden verf- en coatingsystemen in alle soorten en maten. Dit doen we uiteraard op basis van een goed advies en in nauwe samenwerking met onze leveranciers.

Schoonmaken op een duurzame en revolutionaire manier met SteamPlus®
De nieuwste techniek SteamPLUS® is een hogedruk-stoomtechniek die de unieke reinigingseigenschappen van stoom en de effectiviteit van hogedruk met elkaar combineer.

Reviews


Geen reviews gevonden.