Loonen Schildersbedrijf

werken wij ook zeer regelmatig met bladgoud

0 reviews

Omschrijving Loonen Schildersbedrijf

Schilders- en goudrestauratiebedrijf Jos Loonen
Welkom op de website van Schilders- en goudrestauratiebedrijf Jos Loonen. Hét schildersbedrijf in Roermond dat behalve het reguliere schilderwerk ook gespecialiseerd is als restauratieschilder.

We schilderen al tientallen jaren voor diverse instellingen, bedrijven en particulieren. Wij staan erom bekend gedegen schilderwerk af te leveren voor zowel binnen als buiten. Daarnaast werken wij ook zeer regelmatig met bladgoud.

Als restauratieschilder brengen wij bladgoudwerk met een bijzondere techniek terug in originele staat én vergulden wij nieuwe objecten voor binnen of buiten. U kunt hierbij denken aan hout, glas, aluminium en natuursteen.

Schildersbedrijf Roermond
Jos Loonen is het Schildersbedrijf in Roermond dat streeft naar een goed en mooi eindresultaat waar u jarenlang zonder zorgen van kunt genieten. Betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap zijn belangrijke sleutelwoorden die ons bedrijf kenmerken.

Of het nu gaat om het vernieuwen van uw interieur door het een nieuw, eigentijds kleurtje te geven of om het restaureren van een historisch pand en het terug te brengen in originele staat, het kan allemaal. Wij kunnen ervoor zorgen dat de authentieke sfeer behouden blijft door een stuk restauratieschilderwerk toe te passen en maken hiervoor gebruik van de modernste technieken en materialen.

Ook het realiseren van behangwerk behoort tot de mogelijkheden. Van zeer modern behang tot het echte retro behang.

Restauratieschilder
Het vak van restauratieschilder is een vak apart. Met respect voor de historie en de materialen en met behulp van eeuwenoude technieken wekken wij uw oude gebouw of kunstwerk weer tot leven en herstellen het in ere.

Bij kerken, kastelen en andere belangrijke gebouwen werd vroeger veelvuldig gebruik gemaakt van bladgoud. Het flinterdunne laagje bladgoud verweert echter met de jaren en verliest letterlijk zijn glans. Wij kunnen als restauratieschilder het bladgoud herstellen en het gebouw haar originele schittering teruggeven.

Wij restaureren ook antieke kunstwerken en meubels die zijn bewerkt met bladgoud.

Reviews


Geen reviews gevonden.