Mertens Schilderwerken BV

passie in het werk

0 reviews

Omschrijving Mertens Schilderwerken BV

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ed Franssen en ik heb in 2007 mijn droom kunnen waarmaken! Na 35 jaar met passie gewerkt te hebben voor verschillende bedrijven in de schildersbranche, nam ik het gerenommeerde schildersbedrijf Mertens over. Mijn jarenlange ervaring en kennis komen hier goed van pas. Uiteraard vind ik het bijzonder dat sinds 2012 ook mijn zoon Maurice mede-eigenaar is van Mertens. Inmiddels een allround onderhoudsbedrijf. Maurice is bijzonder geïnteresseerd in innovatie. De markt is continu in beweging en Maurice volgt nieuwe ontwikkelingen en technieken op de voet. De naam Mertens hebben wij behouden omdat wij respect hebben voor het 65 jaar oude familiebedrijf en hun liefde voor het vak.

Goedkoop is duurkoop
Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers werken systematisch en professioneel. Vakkundig, doortastend en zonder onnodige overlast. We gebruiken alleen de beste materialen en zijn bekend met de meest actuele technieken. Wij gaan niet voor het goedkoopste aanbod; wij gaan voor het beste, het meest duurzame aanbod!

Ontzorgen
Mertens regelt alles van A tot Z. Onze afspraken zijn duidelijk en daar houden wij ons aan. De uitvoering van uw project wordt intensief gevolgd en aangestuurd. Wij komen op tijd en zijn flexibel. De werkomgeving wordt uiteraard dagelijks opgeruimd. Restmaterialen worden correct afgevoerd.

Reviews


Geen reviews gevonden.