Reineke in Kleur

Reineke in Kleur voor heel uw interieur!

0 reviews

Omschrijving Reineke in Kleur

Ik ben Reineke Jennissen en woon in Swalmen.
Mijn schildersopleiding heb ik genoten aan de MBO Sint Lucas te Boxtel. Daarna heb ik in Antwerpen aan het Technicum Noord ook het diploma Restauratie en Decoratie Schilderwerken behaald.

Na de nodige kennis en ervaring te hebben opgedaan bij Kersten in Maasniel en als hoofd van de verfafdeling van Gamma Roermond ben ik In 2005 voor mezelf begonnen onder de naam Reineke in KLEUR.

Kleuren fascineren mij al van kinds af aan, want alles om ons heen heeft Kleur! Met Kleur kun je een persoonlijke touch aan je interieur geven.

Ik voer mijn klussen uit met liefde en passie voor mijn vak, oog voor detail én vrouwelijke precisie bij de afwerking. Dat geldt niet alleen voor mijn schilderwerk, maar ook voor mijn behangwerkzaamheden. Behangen is weer helemaal hip en ik doe het heel erg graag! Van papieren behang, vinylbehang, glasweefsel tot fotobehang, ik plak alles!

Ik kijk graag met u mee naar welke Kleuren het beste passen in uw interieur en adviseer ik u graag welke verf daar het meest geschikt voor is!

DUS Reineke in Kleur is er voor heel uw interieur!

Reviews


Geen reviews gevonden.