Ronalds Schilderwerken

Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats.

0 reviews

Omschrijving Ronalds Schilderwerken

Ronaldsschilderwerk brengt KLEUR in uw schilderwerk!
Welkom op de website van uw Erkende Vakschilder. Ronaldsschilderwerk brengt al meer dan 30 jaar (ervaring) (sinds 2000 zelfstandig) kleur in Limburg en omstreken. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten zoals monumentale panden, woonboerderijen, restaurants, caf├ęs, winkels, kerken, scholen, kantoren, wooneenheden van Verenigingen van Eigenaren (V.v.E), en natuurlijk ook woningen.


Zoals uw ziet kunt u voor alle binnen- en buitenschilderwerk terecht bij Ronaldsschilderwerk.


Voordelen en kortingen

In de winterperiode van 15 november 2020 t/m 15 maart 2021 geven wij flinke winterschilderskorting op onze schilderswerkzaamheden. Als u besluit om voor 1 augustus 2020 een offerte bij ons aan te vragen voor binnenschilderwerk en u besluit ons de opdracht uit te laten voeren tussen 15 november 2020 en 15 maart 2021, dan kunt u bij ons nog een extra vroeg boekkorting bedingen.

Daarnaast bieden wij voor onze particuliere opdrachtgevers de BTW verlagingsregeling op ons schilderwerk. Is uw woning ouder dan 2 jaar en hoofdzakelijk particulier bewoond, dan betaalt u geen 21%, maar slechts 9% BTW. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

Reviews


Geen reviews gevonden.