Schilders- en glaszettersbedrijf Reneerkens

Uw specialist sinds 2000

0 reviews

Omschrijving Schilders- en glaszettersbedrijf Reneerkens

Bij Schilders- en Glaszettersbedrijf Roland Reneerkens kunt u uitgaan van kwaliteit en service. Een dienstverlening die zich toespitst op de particuliere en de kleine zakelijke markt. De werkzaamheden van een schilder laten zich op meerdere vlakken meten. De te behalen meerwaarde uit zich op het esthetische en op het praktische vlak. Dit betekent in de praktijk dat mijn werkzaamheden mooi ogend zijn maar ook een beschermende werking moeten hebben. Zowel aan de binnen- als buitenzijde biedt professioneel schilderwerk meerwaarde die zich over meerdere jaren moet laten gelden.

Onderhoudswerkzaamheden hebben als doel om dat wat beschadigd of versleten is weer als nieuw te maken. Zo kunnen er kosten bespaard worden door bijvoorbeeld te kiezen voor een reparatie in plaats van een vervanging.

Ik onderscheid mij me door van begin tot eind te werken naar uw wensen. Dit houdt ook in dat voordat ik begin met mijn werkzaamheden ik eerst kijk naar wat wel en niet nodig is. Onderhoudswerkzaamheden worden pas uitgevoerd na een uitgebreide inspectie. Zo worden bijvoorbeeld ramen en kozijnen niet vervangen als een reparatie een betere oplossing blijkt te zijn. Zo wordt er pas geschilderd als ik zeker weet dat u de juiste kleuren heeft gekozen.

Mocht het blijken dat er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd die buiten mijn expertise vallen dan kan ik mijn uitgebreide netwerk van vakmensen voor u inschakelen.

Ook voor advies kunt u bij mij terecht. Ieder project zie ik als maatwerk en de meest effectieve manier om het succes te meten is aan de hand van uw tevredenheid. Ik bied u een totaalpakket van diensten en producten waarbij servicegerichtheid voorop staat.

Schilders- en Glaszettersbedrijf Roland Reneerkens bestaat sinds 2000. Mijn expertise en ervaring deel ik graag met u. Wilt u ontdekken wat ik voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan contact op.

Reviews


Geen reviews gevonden.