Schilders en Steigerbouwbedrijf Bert Smoorenburg

Voor kwaliteit en degelijk vakmanschap!

0 reviews

Omschrijving Schilders en Steigerbouwbedrijf Bert Smoorenburg

Al meer dan 40 jaar Bert Smoorenburg
Schilders- en afwerkingsbedrijf Bert Smoorenburg is thuis in alle disciplines van het schildersvak. De jarenlange ervaring, al meer dan 40 jaar, leert dat Bert Smoorenburg het adres is voor al uw binnen- en buitenwerk, voor zowel particulier als bedrijf. Voor professioneel kleuradvies, houtrot-herstelwerkzaamheden en gevelreiniging kunt u terecht bij Bert Smoorenburg. Naast het schilderwerk is Bert Smoorenburg ook al ruim 15 jaar te vinden voor professionele steigerbouw en verhuur.

Als Erkend Schilders- en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Die garantie krijgt u zwart op wit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis'. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jaren-lang plezier van hebt. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, steigerbouw en/of verhuur, wand-afwerking of kleuradvies per computer; met een erkende vakman(wij dus)bent u gegarandeerd beter af!


Het familiebedrijf Bert Smoorenburg
Ons familiebedrijf is opgericht in 1976 en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd schilders- en afwerkingsbedrijf. Wij staan bekend om onze hoge en goede kwaliteit, waarbij vakmanschap, service en topproducten hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in een of meerdere takken binnen ons bedrijf, zo mogen wij onze gereedschappen zelf keuren en mogen wij onze steigers goedkeuren op opbouw en veiligheid. Ook worden er jaarlijks aan enkele bijscholings cursussen deelgenomen.

Reviews


Geen reviews gevonden.

  • 043-3653360
  • Broekhoven 1 , 6243BC , Geulle
  • 1 Werknemer(s)