Schildersbedrijf Leo Meures

Schildersbedrijf Leo Meures 60 jaar !

0 reviews

Omschrijving Schildersbedrijf Leo Meures

Wat op 2 januari 1960 begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf met meer dan 25 medewerkers. Vanuit de garage van het ouderlijk huis in Tüddern, via het pand op de Tudderenderweg (bakkerij Martens) naar een geheel nieuw bedrijfspand aan de Milieuparkweg 3 te Sittard. Van op de fiets met de ladder onder de arm en de blikken verf aan het stuur naar een volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien wagenpark.

Ondanks alle grote en minder grote veranderingen zijn wij er trots op dat de identiteit en de charme van ons mooie familiebedrijf altijd intact is gebleven. Groot woord van dank gaat hiervoor uit naar oprichter Leo Meures (83). Nog steeds is Leo dagelijks trouw op de zaak aanwezig als steun en toeverlaat van “de jonges” en het delen van prachtige verhalen en anekdotes uit het verleden van het schildersbedrijf.

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers in het zonnetje zetten. Hun inzet, vakmanschap en loyaliteit hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan het 60 jarig bestaan van ons bedrijf. Dit geldt uiteraard ook voor al onze oud medewerkers. Het zegt genoeg en het is natuurlijk een fantastisch gegeven dat dienstverbanden van 20 jaar en meer eerder regel zijn dan uitzondering binnen ons bedrijf!

Reviews


Geen reviews gevonden.