Schildersbedrijf Neer H van

Een mooi afgewerkte wand is immers een lust voor het oog

0 reviews

Omschrijving Schildersbedrijf Neer H van

Wie zijn wij
Hans van Neer Schilders wordt sinds 1994 gerund door Hans van Neer. Ruim vijfentwintig jaar ervaring heeft hem geleerd dat goed contact met de klanten heel belangrijk is. Alleen zo kunnen hun wensen volgens hem het beste worden omgezet in een fraai resultaat.
Hans van Neer heeft hart voor schilderwerk. Hij houdt van de geur van verf, het materiaal en van het werken daarmee. Maar bovenal geniet hij wanneer een klus klaar is; een mooi afgewerkte wand is immers een lust voor het oog.

Zijn in Posterholt gevestigde schildersbedrijf levert dan ook altijd uitstekend werk. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, binnen- of buitenwerk of om het verstrekken van uitgebalanceerde kleuradviezen. Hans van Neer Schilders is ook u graag van dienst.
Wat wij doen

Wij verzorgen specialistisch schilderwerk; verschillende behangtechnieken; het aanbrengen van diverse soorten luxe Italiaanse wanddecoratie en het geven van afgewogen kleuradviezen. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor regulier onderhoud, zowel binnen als buiten.
Ook u zijn we graag behulpzaam bij een opfrisbeurt van uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Voor de voorbereidende werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Alleen met goed voorwerk is een perfecte afwerking mogelijk.

Hans van Neer Schilders kunt u bijvoorbeeld ook vragen voor het reinigen, stof- en vetvrij maken, schuren en plamuren. Bij al onze werkzaamheden hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Kortom: uw wanden zijn bij Hans van Neer in goede handen.

Reviews


Geen reviews gevonden.

  • 0475-403096
  • Eijkersstraat 7 , 6061GS , Posterholt
  • 1 Werknemer(s)