Schildersbedrijf Serpenti BV

Totaalonderhoud met zorg

0 reviews

Omschrijving Schildersbedrijf Serpenti BV

Serpenti BV is sinds 1961 actief als schilders- en onderhoudsbedrijf. Voor u als klant zijn persoonlijke aandacht, betrouwbare afspraken en professioneel werken heel belangrijk.
Het uitvoeren van schilderwerkzaamheden doen we al bijna 60 jaar, echter is Serpenti BV inmiddels meer dan alleen schilderwerken.

Onze opdrachtgevers vragen naast een totaaloplossing of 1 aanspreekpunt steeds vaker naar het “compleet ontzorgen bij totaalonderhoud”.

Naast de investeringen in materialen en gereedschappen hebben onze medewerkers de laatste jaren met succes diverse opleidingen en specialisaties gevolgd.

Onder eigen beheer kunnen wij u ontzorgen in;

totaalonderhoud
aannemer
schilder en spuitbedrijf
houtrotreparatie -vervanging en -deelvervanging
industriële vloercoating systemen
Schilderwerken blijft onze corebusiness. Als hoofdaannemer hebben we zakelijke partners gevonden bij de uitvoering van grotere projecten.

Voor u als klant zijn persoonlijke aandacht, betrouwbare afspraken én professioneel werken heel belangrijk. En dat weten wij.
Met ons vakkundig personeel, dat nog werkt met liefde voor het vak, werken we al jaren naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uit de gezondheidszorg, woningbouw, VvE’s en VvE Beheerders, aannemers, woningbouwverenigingen, gemeenten én particulieren.

Voor zowel groot- als klein onderhoud, beton- en houtrotrenovatie, betoncoating, maar ook voor gevelverzorging bent u bij ons in goede handen.
Ook bij vochtproblematiek kunt u een beroep doen op onze expertise.

Daarnaast kunt u altijd een beroep op ons doen met al uw onderhoudsvragen en -werken bij nieuwbouw- of renovatie schilderwerkzaamheden met alle daarbij behorende disciplines.

Kortom wij schrijven Service met hoofdletter S en ontzorgen onze klanten van A tot Z en dat uiteraard tegen de beste prijs kwaliteit verhouding.

Reviews


Geen reviews gevonden.