Schilderwerken L. van der Ven BV

Kleur in uw huis bepaald de sfeer

0 reviews

Omschrijving Schilderwerken L. van der Ven BV

Zoekt u voor binnen- of buitenwerk een vakbekwaambedrijf, dan bent u aan het juisten adres. . Wij leveren kwaliteit en staan garant voor een goed resultaat.
Immers is binnenwerk een vak appart.

De kwaliteit waarborgen wij door alleen gebruikt te maken van kwaliteits verf, oftewel wij gebruiken zowel voor binnen als buiten Sikkens of Sigma.
Dit is kwaliteitsverf die voldoet aan de hoogste eisen doormiddel van toepassing van. oplossings- en geurarme producten. Zodat u zelf zo weinig als mogelijk hinder ondervindt, maar het resultaat is voor jarenlang plezier.

Ook adviseren wij u in kleur en materiaal, zodat uw huis helemaal af is naar uw wensen.
Tevens kunt u ons inhuren voor herstel van water- of brandschade, hiervoor gebruiken wij ook gespecialiseerde producten zodat u de geleden schade niet meer ziet en kunt genieten van een nieuwe start.

Tevens kunnen wij u diversen soorten behang aanleveren.
Denk aan Vinyl behang, Foto behang of glasvliesbehang.

Leon van der ven Schilderwerken te Horst is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt in heel Nederland.

Meer dan een vakmanschap in schilderswerk ook voor advies kunt u bij ons terecht.
Al meer dan 38 jaar is Leon van der ven Schilderwerken BV actief in de schilders branche. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is dat onze klant tevreden moet zijn. Zo kunnen u en uw klant volop genieten van uw geschilderde woning of bedrijfspand.
Kom langs of maak een vrijblijvende afspraak.

Wij geven onze klanten graag inzage in ons vakmanschap als schilder. We informeren u graag over onze organisatie, diensten en referenties. Daarbij spelen we in op uw wensen door te luisteren naar uw wensen en te adviseren op basis van onze ervaring. Dat kan alleen als wij de tijd voor u nemen.

Reviews


Geen reviews gevonden.