Thissen Schilderwerken Lee

schildersvak

0 reviews

Omschrijving Thissen Schilderwerken Lee

Mijn naam is Lee Thissen, geboren op 27 augustus 1981 te Neer, Limburg.

Vanaf mijn 19de levensjaar ben ik in aanraking gekomen met het schildersvak. Het vak sprak mij direct aan, en ik heb me toen direct aangemeld bij gilde opleidingen te Roermond. Via hun leerrichting "werkend leren" deed ik de komende 2 jaar ervaring op. Na het behalen van mijn diploma ben ik in vaste dienst gaan werken bij een schildersbedrijf. In de jaren daarop heb ik veel klussen gedaan en zo steeds meer bijgeleerd. Toen in 2007 mijn gedachten werden geprikkeld door voor mezelf te beginnen, werd een droom werkelijkheid. In April 2008 ben ik officieel voor mezelf begonnen. Ik ben erg trots op mezelf dat ik dit op zo'n jonge leeftijd al heb bereikt en geniet daarbij van iedere klus.

Sindsdien heb ik al op verschillende locaties in Nederland mijn vakmanschap laten spreken. Het geeft mij veel voldoening dat wanneer een klus geklaard is, ik de mensen zie glunderen van blijdschap over het resultaat. Ook hou ik van het vak, omdat ik ieder project als een uitdaging beschouw en altijd mezelf probeer te overtreffen en te verbeteren. Geen dag is hetzelfde, je komt iedere keer weer met verschillende mensen, wensen en huizen in aanraking en dat vind ik heerlijk. Tijdens mijn zelfstandigheid, ben ik door mijn opdrachtgevers geprezen door mijn Professionaliteit, Vriendelijkheid en goede Prijs/Kwaliteitsverhouding.

Als u eens wilt zien welke projecten ik de afgelopen jaren heb gedaan, kijk dan gerust eens naar mijn volledige website. Hier kunt u precies vinden wat u zoekt. Als u een kleuradvies wilt of als u gewoon voorbeelden wilt zien. Natuurlijk kunt u mij ook bellen voor vragen en/of voor een afspraak te maken wanneer u ergens voor bent geïnteresseerd.

Lee Thissen

Reviews


Geen reviews gevonden.